Inventum KV600 - Koelkasten

Inventum KV600
Inventum KV600
Energieklasse A, D
Dit product wordt aangeboden door 4 aanbieders met een prijs vanaf € 369,00 Bekijk alle aanbieders

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 9 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum KV600 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

a*@k*********29-11-2025

Niet aanschaffen!

Geen aanrader! Slecht product alleen al om het vriesvakdeurtje. Begin maart 2024 bij Expert gekocht en ook door hun geplaatst. Nu eind november 2025 en inmiddels is de sluiting van het vriesvakklepje voor de 3e keer stuk. Ik ben een alleenstaande oudere man en vries voornamelijk brood in. Ik haal elke ochtend m’n boterhammen uit het vriesvak en gebruik het vriesvakdeurtje daardoor 1 keer per dag. Dus geen familie gebruik en het lijkt mij dat het daar toch jaren tegen moet kunnen. Ik ga dus niet weer €40,— voor een nieuw deurtje uitgeven met het risico dat ik dat over een paar maanden weer moet doen. Heel jammer.
Pluspunten
  • Koelt prima
Minpunten
  • Zeer zwakke sluiting vriesvakdeurtje
Mevrouw Volmer27-04-2025

Indeling koelgedeelte onhandig

Ik had al snel last van overmatige ijsvorming rondom de rand en het deurtje van het vriesvak. Hierdoor kon ik het deurtje moeilijk openen en etenswaren eronder werden nat. Te laat ontdekt dat dit een bekend euvel is. Op aanraden van de winkel een monteur geweest (want garantie) die naar verwachting het deurtje zou vervangen. Die legde echter direct de oorzaak van het probleem bij mij wegens het niet volgen van installatievoorschriften. Volgens de winkelspecialisten was de plaatsing echter prima. Inventum bleef zich beroepen op de handleiding en wilde niet verder kijken, maar stuurde wel een rekening. Kortom: geen garantie, € 89 armer en probleem niet opgelost.
Pluspunten
Minpunten
  • ijsvorming rondom (deurtje) vriesvak
  • onhandige indeling koelgedeelte
h*****@g********30-10-2024

Goedkoop is duurkoop

Koelkast doet zijn werk tot zover normaal. De deuropener van het vriesvak is dusdanig slap gemaakt dat het weinige plastic dat daarvoor gebruikt is zo afbreekt. Nu al 2 keer in 1 jaar! Je zou denken dat is garantie? Maar nee Inventum heeft dat uitgesloten van de garantie. Hoe slim! Je kunt wel elke keer een nieuwe bij ze kopen. Nog slimmer! Geen aanrader als je een degelijk apparaat zoekt.
Pluspunten
  • goedkoop
Minpunten
  • vriesvakdeur opener is erg kwetsbaar
  • geen garantie op het plastic
h*****@g********12-06-2024
3.0
3.0
De constructie van de sluiting van het vriesvak deurtje is slecht. Na een half jaar onder garantie gerepareerd maar ik verwacht dat deze binnen een half jaar weer kapot gaat. Hard plastic breekt snel af. Kan dit niet beter? Voor de rest werkt de koelkast zoals het moet.
extra koelkast16-08-2022

extra koelkast

Had een extra koelkast nodig. Deze is neemt niet teveel ruimte in beslag, maar kan er tocht voldoende in kwijt.
Pluspunten
  • niet te groot
  • energie zuinig
  • deur om te zetten
habeve16-03-2022

Mooie koelkast

Mooie ruime koelkast die stil zijn werk doet. Groot vriesvak en heldere led verlichting. Prima prijs.
Pluspunten
  • Ruim
  • Groot vriesvak
  • Led binnenverlichting
Minpunten
  • Tot nu toe geen
h**********@l*******07-12-2021

Grote netto inhoud met een goed koel en vries vermogen

Grote en nette koelkast met vriezer. Heeft veel netto inhoud, ook zonder vriesvak. De deur van de koelkast en het vriesvak zijn eenvoudig met een sterschroevendraaier van draairichting te veranderen. Door dit eenvoudig omdraaien van de draairichting van de deuren is deze combinatie in elke situatie toepasbaar. Koelt en vriest prima!
Pluspunten
  • Grote netto inhoud
  • Deuren eenvoudig van draairichting te veranderen
  • Veel efficiëntie bergruimte
  • koelt en vriest snel
Minpunten
  • Binnen 45 dagen na aankoop garantie registreren.
j************@u*********27-09-2021

Heel goede, zuinige koelkast met prachtige vriesruimte

Het is een prachtige koelkast, met de juiste maat van 60x60x85 die bijna niet meer te koop is, en heel stil en heel zuinig is.
Cynthia04-05-2021

Prima koelkast.

Fijne koelkast met ruime opbergmogelijkheden. Handige vakken in de deur. Geïntegreerde handgreep in de deur, dus geen uitstekend handvat waar je tegenaan kan lopen. Draairichting van de deur kan eenvoudig gewijzigd worden.
Pluspunten
  • Geïntegreerde handgreep
  • Veel binnenruimte